Våre butikker

YOUCARE Trådløs Massasjehammer

Special Price kr 839,30 Regular Price kr 1 199,00
På lager
 • buy online
  Kjøp på nett, bytt i butikk
 • Fri frakt over 999,-

Oppladbar, trådløs og håndholdt massasjehammer med ergonomisk utformet håndtak. Gir deg en deilig og målrettet shiatsu-massasje for både nakke, rygg, midje, hofter, armer og ben. 5 ulike spesialdesignede og utskiftbare massasjehoder medfølger.

Oppladbar, trådløs og håndholdt massasjehammer gir deg en deilig shiatsu-massasje for både nakke, rygg, midje, hofter, armer og ben. Apparatet etterligner den anerkjente massasjeformen «shiatsu» som betyr tommel- og fingerpress på japansk, en terapeutisk og målrettet behandlingsform. 

Utskiftbare massasjehoder

Spesialdesignede og utskiftbare massasjehoder gir flere muligheter for en behagelig og variert massasje. Spesifikk og oppløftende dypvevsmassasje tilsvarende massasjeterapeuters teknikk for optimal avslapning og lindring. Massasjehammeren gir en unik smertelindrende effekt på muskler og ledd, og er et glimrende verktøy for å øke blodsirkulasjonen og restituere sliten muskulatur.

Ergonomisk

Ergonomisk utformet håndtak sikrer riktig håndstilling og komfort ved bruk, samt at du enkelt vil komme til med massasjehammeren overalt på kroppen. Håndtaket har også et intuitivt og brukervennlig kontrollpanel for å justere hastighet og for å slå apparatet av/på. 

Batteri

Oppladbart lithium-batteri.

Batteritid: ca 2-3 timer avhengig av hastighet.

Batteriladetid: ca 150 minutter.

Mer informasjon
Størrelse Nei
Merkevare YOUCARE
Farge Nei
Reviews
-30%
 • Gratis frakt over 999,-

  Handler du for over 999,- spanderer vi frakten.

 • 30 dagers bytterett

  Kjøp på nett, bytt i butikk eller på nett.

 • Rask levering

  Ordre blir sendt neste arbeidsdag.