home Meny close
Meny

Tweezerman – The Beauty Tool Expert

Tweezerman er en ledende aktør på markedet innenfor skjønnhets-verktøy og er makeup-artisters, kjendisers og modellers førstevalg. År etter år vinner Tweezerman utallige skjønnhetspriser på verdensbasis. I over 30 år har Tweezerman’s skjønnhetverktøy vært go-to merket til millioner av kvinner verden over.

Førsteklasses kvalitet med strenger produksjonskrav

Tweezerman representerer det aller beste innen innovative skjønnhetsverktøy for forbrukerne som krever den absolutt beste kvaliteten og ytelsen. De er anerkjent i skjønnhetsindustrien som ledende innen innovasjon, og kjent for å overgå de vanlige standardene for kvalitet og pålitelighet. Samtlige pinsetter blir blant annet manuelt inspisert for å sikre at kvaliteten er på topp.

Verdenskjent garanti

Tweezerman sine berømte skjønnhetverktøy kommer også med en verdenskjent garanti. Forbrukerne verdsetter at produktene garanterer å gjøre det de lover, og at de har en fornøydhetsgaranti på samtlige produkter. Tweezerman har livstidsgaranti på alle sine sine pinsetter, sakser og nippere.

35 steg for den perfekte pinsett

De verdenskjente pinsettene “Tweezers” er ergonomisk utformet for å passe både høyre- og venstrehendte. Pinsettene er sveiset på tre steder for en perfekt kalibrert spenning som gjør det optimalt å gripe håret uten å glippe eller kutte. Tippen er håndslipt for gripeevnens presisjon.

Min ønskeliste

Det finnes ingen produkter i ønskelisten.