home Meny close
Meny

Så komfortable klær som mulig, produsert på den mest miljøvennlige måten. Tufte Wear ble grunnlagt av Olaf Tufte, bonde og olympisk mester fra Vestfold. Med mantraet «Det er alltid mulig å bli bedre» begynte Olaf å lage supermyke boxere til den hardt arbeidende mannen. Merket har kommet langt siden den tid, men mantraet står fortsatt like stødig.

Med fokus på miljøvennlige tekstiler har bambus alltid vært det viktigste råmaterialet for Tufte.

Bambus vokser fort, behøver ingen ekstra vanning foruten regnvann, heller ingen kjemikalier eller sprøytemidler. Kort fortalt er bambus skikkelig bra. Når Tufte bruker bomull i klærne sine er målet å bruke økologisk bomull, av god kvalitet. Noe de anser som riktig og viktig med tanke på naturen.

Tufte har gitt et løfte til oss selv og naturen at vi skal begrense bruken av plastfiber i klærne våre. Det betyr å kutte vanlige polyeseter- og fleeceprodukter. Polyesterfleece består av mikroplastfibre som løsner i vask og ved bruk, og forurenser havet og miljøet; Dette er ikke noe de ønsker å bidra til. Resirkulert polyester er et bedre alternativ, ettersom det gir mindre forurensning av luft, vann og jord sammenliknet med ikke-resirkulert polyester.

Min ønskeliste

Det finnes ingen produkter i ønskelisten.