home Meny close
Meny

VELVÆRE

Hos oss finner du et bredt utvalg av velværeprodukter for begge kjønn til flere formål. Vår velværeavdeling tilbyr et utvalg innen fotpleie, hudpleie, hodepleie og massasje. Vi har produktene du vil ha om du ønsker en enkel og rimelig løsning til selvstendig og uavhengig velværebehandling i ditt eget hjem

Bli inspirert av mangfoldet i våre produkter. Vårt ønske er at alle skal ha det bra, men i en travel hverdag er det ikke alltid lett å finne tid til å pleie egen velvære. Vi i Enklere Liv ønsker å kunne tilby et stort utvalg produkter som hjelper deg å finne roen, slappe av og som selvsagt får deg til å føle deg bra!

Unn deg litt luksus i hverdagen med våre massasjeprodukter, velg blant et bredt sortiment av sjampo, kremer og fotpleieprodukter eller drøm deg bort med våre nye egenpleie- og velværeprodukter. Alle disse velværeproduktene og mye mer finner du enkelt her på våre nettsider, eller så kan du ta en tur til en av våre mange butikker rundt omkring i landet. Der vil en av våre hyggelige butikkmedarbeidere hjelpe deg til å slutte riktig valg av velværeprodukter.

Les mer... Skjul
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Viser 1 til 40 av totalt 113 produkter
per side
Asc
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Viser 1 til 40 av totalt 113 produkter
per side
Asc

Min ønskeliste

Det finnes ingen produkter i ønskelisten.