home Meny close
Meny

TEMPUR

Opplev forskjellen

Ingenting tilpasser seg, former seg og støtter deg som TEMPUR-materialet. TEMPUR leverer den best mulige søvnen.*

*Vanlige fjærmadrasser kan gi unaturlige sovestillinger og trykkpunkter, dette kan resultere i dovning og ubehag. De kan også synke sammen raskt, noe som gir en fordypning i madrassen.

Tilpasser seg etter din kroppsform

Materialet svarer på kroppens temperatur, vekt og form. Uansett hvilken posisjon du synes er best, tilpasser materialet seg etter deg, noe som gir en perfekt støtte og komfort. Akkurat det din kropp trenger.

Uforstyrret søvn

Ettersom materialet former seg etter din kroppsfasong minimerer dette trykkpunktene, som fører til at du beveger deg mindre om natten. Blir nattesøvnen din forstyrret av en urolig partner er dette løsningen for deg.

Lang levetid

Materialet er utarbeidet for å raskt omforme seg tilbake til sin opprinnelige form natt etter natt, år etter år, slik at du får tilført komfort og støtte under hele madrassens levetid.

Orginal pute

For en ergonomisk sovestilling. Denne puten anbefales for personer som trenger en mer terapeutisk sovestilling. Utformingen følger din naturlige kurve og støtter hode, nakke og skuldre for å hjelpe ryggraden din med å tilpasse seg og gi deg perfekt nattesøvn. Passer best for de som sover på side og rygg.

Hvilken pute passer deg?

Hos Enklere Liv finner du pute til å sove på magen (Ombracio), støtte for ryggen, og enklere puter som ligner mer den klassiske puten. Bedre søvn på reisen får du også enkelt med reiseputen.

Min ønskeliste

Det finnes ingen produkter i ønskelisten.