home Meny close
Meny
Stay Warm

Stay Warm

Hold deg varm med Stay Warm, uansett hvor du befinner deg, enten du er ute i naturen, hjemme i sofaen eller på idrettsarenaen. Produktene holder deg varm kun ved hjelp av batterier.

Stay Warm er vår nye egenutviklede produktserie med varmeprodukter som vil holde deg god og varm i vinter. Vi leverer varierte produkter til alle behov. Vi kan spesielt anbefale 2-i-1-pakken med Varmepute og teppe, samt heated seat som vil holde deg god og varm både ute og inne. Vi har også behagelige tøfler med varmeelement, oppvarmede sokker og en behagelig oppvarmet fleece vest. Prøv nå!

Stay Warm sine varmeprodukter er hovedsaklig oppladbare, med unntak av tøflene som drives av 2 stk AA-batterier. Hvis du ønsker ekstra varmetid på ditt varmeprodukt kan vi også anbefale at du går til innkjøp av en eller flere  10 000 mAh powerbank for ekstra batteritid.

Vi har selvsagt også andre varmeprodukter som vil kunne komplettere dine Stay Warm-produkter. Du finner disse i vår varme-kategori. Og hvis ikke det er nok har Tufte mye gode varme klær som passer perfekt med våre varmeprodukter.

Min ønskeliste

Det finnes ingen produkter i ønskelisten.