home Meny close
Meny

SKO

Vi har valgt ut et bredt spekter av praktiske fottøy til begge kjønn. I tillegg til ting som skorensere, skohorn og skotørkere, tilbyr vi sko, støvler, sokker og brodder.

Ser du etter fottøy som hjelper deg med å styrke balanse og symmetri gjennom hele kroppen? Ser du etter varme og vanntette støvler? Eller er du kanskje på utkikk etter en mykere og mer behagelig ullsokk som klør mindre? Unn deg behagelig fottøy som hjelper deg i hverdagen. Enklere Liv har nyttige produkter som gjør hverdagen enklere

Vi i Enklere Liv ønsker å kunne tilby et stort utvalg fottøy som hjelper deg å finne roen, slappe av og som selvsagt får deg til å føle deg bra! Ikke bruk fottøy som gir deg vonde føtter. Har du smerter i ryggen? GaitLine er skoen som hjelper deg å gå riktig. Scholl GelActive Work såler forebygger trøtthet og smerter i føttene. Bruk et skohorn i stedet for å måtte bøye deg ned for å ta på fottøyet.

Alle fottøy og mye mer finner du enkelt her på våre nettsider, eller så kan du ta en tur til en av våre mange butikker rundt omkring i landet. Der vil en av våre hyggelige butikkmedarbeidere hjelpe deg til å slutte riktig valg av fottøy.

Les mer... Skjul
Side:
  1. 1
  2. 2
Viser 1 til 40 av totalt 68 produkter
per side
Asc
Side:
  1. 1
  2. 2
Viser 1 til 40 av totalt 68 produkter
per side
Asc

Min ønskeliste

Det finnes ingen produkter i ønskelisten.