home Meny close
Meny

Royal Shopper Trillebag

Varekode: 33-033
Vår mest eksklusive trillebag
1 399,-

Tilgjengelighet: 50+ på lager. sendes innen 24 timer.

Legg til min ønskeliste

Detaljer

Royal Shopper er den ultimate trillebagen for alle dere som syns at hjulene på vanlige trillebager er for små og pinglete. Denne trillebagen er laget av den anerkjente tyske produsenten Andersen, og bør tilfredsstille de fleste trillebagbrukere da den er vår mest robuste. Hjulene på trillebagen er svært solide, og har en diameter på hele 25 cm.

Trillebagen tåler en last på inntil 60 kg. Bagen rommer 41 liter, har svært god plass og er laget av vanntett termostoff. Bagen har innvendig lomme med glidelås og plastlomme for ID-kort eller liknende, oppbevaringslomme med glidelås og mobillomme bak, og stor lomme foran. Bagen er svart med rutete detaljer i svart og hvitt. En ekstra bøyle kan legges ut slik at du kan stable opp bruskasser eller liknende i tillegg til selve bagen. Bagen kan enkelt monteres av og på, og den har to store hanker som gjør at den enkelt kan bæres som en vanlig bag eller veske. Håndtaket i svart plast er bendbart. Selve rammen er laget i aluminium, og hele Royal Shopper kan enkelt legges sammen dersom du for eksempel ønsker å ta den med på tur.

Hvem passer Royal Shopper for?
Royal Shopper passer for alle som ønsker seg en robust trillebag med store hjul.  Designen og fargene på trillebagen er nøytralt og stilig, og passer like godt til menn som til kvinner. Stor bag gjør det mulig å foreta selv større innkjøp når du er ute med Royal Shopper.

  • Bredde mellom hjulene: 50 cm 
  • Vekt: 3,5 kg med bag, 2,7 kg uten bag med håndtak
  • Veske: 34 cm bred, 58 cm høy, 24 cm dyp Vesken rommer 47 liter 
  • Diameter på hjulene: 25 cm 
  • Tåler last på opptil 50 kg 
  • Farge: Svart

Best i test Dinside.no mars 2017. Les tester her.

Reviews

Min ønskeliste

Det finnes ingen produkter i ønskelisten.