home Meny close
Meny
-20%

Revitive Medic Sirkulasjonstrener

Varekode: 18-210
Vår mest innovative sirkulasjonstrener

Vanlig pris 2 499,-

Special Price 1 999,20

Tilgjengelighet: 100+ på lager. sendes innen 24 timer.

Legg til mine favoritter

Detaljer

Vår mest innovative og medisinsk kraftige sirkulasjonstrener

God sirkulasjon er viktig for god helse, men visse medisinske tilstander, alder og selv bare å være mindre aktiv, kan alle føre til sirkulasjonsproblemer - som igjen kan føre til en rekke symptomer, inkludert hovne, smertefulle og verkende ben, føtter og ankler.

Revitive Medic er grundig testet i laboratorier og er klinisk dokumentert å ha helsemessig gevinst for de som har slitasjegikt, diabetes og for de som har dårlig mobilitet og svake muskler for eksempel etter operasjoner. Den kan hjelpe deg med å:

  • Aktivt forbedre sirkulasjonen
  • Redusere smerter i ben og føtter
  • Redusere hovne føtter og ankler
  • Lindre slitne, verkende ben og føtter
  • Styrke beinmuskulaturen
For bedre brukervennlighet er den nye og forbedrede sirkulasjonstreneren oppladbar, slik at du trådløst kan bruke den hvor som helst, også utendørs og på ferie. I tillegg til at den betjenes manuelt kan du også bruke den med fjernkontrollen som følger med.

Jevnlig bruk av Revitive Medic kan gi deg en betydelig bedre hverdag.

Sirkulasjonstreneren skal ikke brukes av mennesker med pacemaker, mennesker med blodpropp eller gravide i første trimester. Metallskruer i hofte eller liknende er derimot ikke et problem. Er du usikker på om dette er noe for deg kan det være lurt å rådføre seg med lege eller fysioterapeut.
Reviews

Min ønskeliste

Det finnes ingen produkter i ønskelisten.