Revitive IX Sirkulasjonstrener

kr 1 999,00
På lager
Kun 1 igjen
Bedre blodsirkulasjon mens du gjør noe annet 
Les mer

Den kan også hjelpe deg!

Revitive Sirkulasjonstrener får musklene i leggene til å strammes og slappes av om hverandre. Blod pumpes ned i føttene og sirkulasjonen forbedres.

Flere muligheter
 Revitive Sirkulasjonstrener plasseres foran deg mens du sitter i en stol eller sofa, gjerne mens du leser aviser, en bok eller ser på TV. Føttene plasseres oppå og den skrus på. Milde, elektriske impulser stimulerer leggmusklene og blod pumpes ned i føttene. Du vil se på leggene dine at musklene jobber. Denne teknologien har vært brukt til behandling i flere tiår og brukes av fysioterapeuter og behandlingssteder mot smerte, hevelser eller kalde føtter. Den kommer med fire pads som kan brukes til behandling av andre muskelgrupper.


Passer for alle

Revitive Sirkulasjonstrener er svært enkel å bruke og det tar kun noen sekunder å lære seg å bruke den. Etter å ha brukt den i 30 minutter vil leggene ha vært gjennom en fin treningsøkt. Treningen kan på mange måter sammenlignes med treningen leggene får ved å gå i trapper. Den brukes av alt fra idrettsutøvere, til mennesker plaget med urolige ben, hovne ben, åreknuter eller kalde føtter. Uansett form vil du sannsynlig etter kort tid merke forbedring. Sirkulasjonstreneren skal ikke brukes dersom du har pacemaker, blodpropp i bena eller i første trimester av graviditet. Metallskruer i hofte eller liknende er derimot ikke noe problem. Spør gjerne lege eller fysioterapeut om råd dersom du er usikker på om sirkulasjonstreneren er noe for deg og ditt behov.

BESTILL I DAG OG BLI OVERBEVIST!
 
Mer informasjon
Merkevare Revitive
Farge Hvit
Reviews
  • Gratis frakt

    Gratis frakt på alle ordre over 699,-

  • 30 dagers bytterett

    Kjøp på nett, bytt i butikk eller på nett.

  • Rask levering

    Ordre blir sendt neste arbeidsdag