home Meny close
Meny

REVITIVE

God sirkulasjon er viktig for god helse, men visse medisinske tilstander, alder og selv bare å være mindre aktiv, kan alle føre til sirkulasjonsproblemer – som igjen kan føre til en rekke symptomer, inkludert hovne, smertefulle og verkende ben, føtter og ankler.

Revitive er hjelpemiddelet mot verkende ben og kan hjelpe deg med å forbedre sirkulasjonen, redusere smerter i føtter og ben, redusere hovne føtter og ankler, lindre slitne, verkende ben og føtter og styrke benmuskulaturen.

Etter å ha brukt Revitive i 30 minutter vil leggene ha vært gjennom en fin treningsøkt. Treningen kan på mange måter sammenlignes med treningen leggene får ved å gå i trapper. Den brukes av alt fra idrettsutøvere, til mennesker plaget med urolige ben, hovne ben, åreknuter eller kalde føtter. Uansett form vil du sannsynlig etter kort tid merke forbedring.

REVITIVE SIRKULASJONSTRENER

Revitive sirkulasjonstrener er en medisinsk enhet som aktivt forbedrer sirkulasjonen i ben og føtter. Elektriske impulser får musklene i leggene til å strammes og slappe av om hverandre. Blod pumpes ned i føttene og sirkulasjonen forbedres. TENS-teknologien har vært brukt til behandling i flere tiår og brukes av fysioterapeuter og behandlingssteder mot smerte, hevelse eller kalde føtter. Revitive sirkulasjonstrener har klinisk dokumentert effekt og viser blant annet til mindre hevelser og lindring av smerte.

Sirkulasjonstreneren skal ikke brukes dersom du har pacemaker, blodpropp i bena eller i første trimester av graviditet. Metallskruer i hofte eller liknende er derimot ikke noe problem. Spør gjerne lege eller fysioterapeut om råd dersom du er usikker på om sirkulasjonstreneren er noe for deg og ditt behov.

REVITIVE MUSKELSTIMULERENDE LEGGTRENER

Hovedforskjellen på leggtrener og sirkulasjonstreneren er at sirkulasjonstreneren har flere programmer, høyere intensitet (går helt til 100 mens LV går til 50) og har Isorocker-funksjon som gir maksimal blodgjennomstrømning. LV er designet deg som ønsker skjønnhet og velvære for dine ben.


Min ønskeliste

Det finnes ingen produkter i ønskelisten.