home Meny close
Meny

REHBAND – STØTTE SIDEN 1955

Med 60 års kunnskap og med én fot i medisinsk forskning og én fot på idrettsarenaen vet Rehband hvordan du skal oppnå ditt fulle potensial. Uansett hvor du presser grensene dine, uansett hvor du streber etter suksess, vil Rehband være der for å støtte deg.

Vi vet at du ikke nøyes med annet enn det aller beste når det kommer til valg i livet. Med Rehband trenger du aldri å være i tvil. Rehband sine patenterte produkter er resultater av omfattende forskning, og du kan forvente høyeste kvalitet, funksjon og design fra alle våre produkter. Det er derfor Rehband er en foretrukken og elsket merkevare av idrettsutøvere på alle nivåer, innen de fleste idretter, i mer enn 50 land over hele verden.

Rehband vil aldri stoppe sitt arbeid for å fortjene din tillit.  De har derfor sitt eget FoU-team, tekstilingeniører, en heleid produksjonskjede med europeiske fabrikker og en kontinuerlig utvikling sammen med noen av verdens beste idrettsutøvere.

I likhet med deg elsker vi en aktiv livsstil og ønsker å fortsette med å være i bevegelse. Rehband vil gjøre deg i stand til å oppnå ditt fulle potensial.

• 60 års forskning og utvikling
• Medisinsk bakgrunn
• Produktutvikling med toppidrettsutøvere
• Egne europeiske fabrikker
• Svensk design

Min ønskeliste

Det finnes ingen produkter i ønskelisten.