Våre butikker

Om oss

Enklere Liv skal tilby gode og smarte løsninger for deg og dine gjennom relevante helse produkter, yte god kunnskap og service samt gi inspirasjon til hvordan løse hverdagslige utfordringer. Enklere Liv er ett konsept som ønsker å bidra til å gi kundene en «enklere hverdag». Våre fagpersoner gir deg gode råd rundt kategorier og varer som kan gi deg ett enklere liv. Enklere Liv har 41 butikker og nettbutikk. Vi har hovedkontor på Fornebu og lager i Horten.

Hvem er vi

Enklere Liv ble etablert i 2005 og er ett konsept som er en faghandel med kompetanse om å gi forbruker råd om produkter for en enklere hverdag. Vårt sortiment består av varer innen kategoriene helse, velvære, massasje, personlig pleie, sko, hjelpemidler, ull og kompresjontekstiler, smarte og nyttige løsninger innen hjem & fritid, kjøkken og teknikk tilbehør produkter. Selskapet er eid av Jotunfjell Partners As.

Smarte løsninger for ett enklere liv

Vi har samlet et bredt utvalg produkter innen ulike relevante varer og kategorier som kan gjøre din hverdag enklere. Vi samarbeider med de beste leverandører i Norge, Norden og Europa for å utvikle vårt sortiment til glede for deg. Vi tilbyr et sortiment for alle aldersgrupper for å bidra til ett enklere liv. Vi har mange varer som kun finnes hos oss og du kan finne den gode gaven til deg selv og andre som andre ikke har. Vårt personal vil hjelpe deg med råd om produkter som kan gi deg ett enklere liv.

Vi ønsker å tilby deg den beste service og leverer raskt!

Hos oss kan du handle i butikk eller nett, og vi ønsker at du skal oppleve den gode kundeopplevelse uavhengig hvor du handler. Våre butikker skal gi deg meget god rådgivning og god kundeopplevelse. Bestiller du på nett, skal vi levere raskt og bedre enn dine forventninger. Vi leverer rett fra vårt lager i Norge som gir deg sikkerhet for en trygg handel og raske leveranser. Normale retur regler gjelder for bytting av varer kjøpt på nett. Er du ikke 100 % fornøyd, gjør vi det vi kan for at du blir det. Varer kjøpt på nett kan også byttes i butikk.

Ønsker du å prate med kundeservice så ring oss på +47 23 05 14 40 (man-fre 09:00-11:00 og 12:00-15:00). Start en chat samtale via nettsiden (man-fre 09-11 og 12-15) eller send e-mail post@enklereliv.no.

  • Gratis frakt over 999,-

    Handler du for over 999,- spanderer vi frakten.

  • 30 dagers bytterett

    Kjøp på nett, bytt i butikk eller på nett.

  • Rask levering

    Ordre blir sendt neste arbeidsdag.