YOUCARE Trådløs Massasjehammer

kr 1 199,00
På lager

Oppladbar, trådløs og håndholdt massasjehammer med ergonomisk utformet håndtak. Gir deg en deilig og målrettet shiatsu-massasje for både nakke, rygg, midje, hofter, armer og ben. 5 ulike spesialdesignede og utskiftbare massasjehoder medfølger.

Les mer

Oppladbar, trådløs og håndholdt massasjehammer gir deg en deilig shiatsu-massasje for både nakke, rygg, midje, hofter, armer og ben. Apparatet etterligner den anerkjente massasjeformen «shiatsu» som betyr tommel- og fingerpress på japansk, en terapeutisk og målrettet behandlingsform. 

Utskiftbare massasjehoder

Spesialdesignede og utskiftbare massasjehoder gir flere muligheter for en behagelig og variert massasje. Spesifikk og oppløftende dypvevsmassasje tilsvarende massasjeterapeuters teknikk for optimal avslapning og lindring. Massasjehammeren gir en unik smertelindrende effekt på muskler og ledd, og er et glimrende verktøy for å øke blodsirkulasjonen og restituere sliten muskulatur.

Ergonomisk

Ergonomisk utformet håndtak sikrer riktig håndstilling og komfort ved bruk, samt at du enkelt vil komme til med massasjehammeren overalt på kroppen. Håndtaket har også et intuitivt og brukervennlig kontrollpanel for å justere hastighet og for å slå apparatet av/på. 

Batteri

Oppladbart lithium-batteri.

Batteritid: ca 2-3 timer avhengig av hastighet.

Batteriladetid: ca 150 minutter.

Mer informasjon
Størrelse No
Merkevare YOUCARE
Farge No
Reviews
  • Gratis frakt

    Gratis frakt på alle ordre over 699,-

  • 30 dagers bytterett

    Kjøp på nett, bytt i butikk eller på nett.

  • Rask levering

    Ordre blir sendt neste arbeidsdag