home Meny close
Meny

Jobb i Enklere Liv

Karriere
Hos Enklere Liv kan du gjøre karriere om du ønsker. Bedriften er i vekst og vi ser hele tiden etter potensielle kandidater til nye butikker og andre sentrale stillinger.

Vi søker ambisiøse og dyktige mennesker. Mennesker som viser entusiasme og som ønsker å yte det lille ekstra for å nå personlige og felles mål. Kanskje tiden er inne for at nettopp du tar steget til butikksjefsstillingen? I Enklere Liv er vi heldige å ha flere kolleger som har hatt en spennende utvikling.

Nedenfor ser du oversikt over ledige stillinger i Enklere Liv.

Kristine

Jeg begynte i Enklere Liv som deltidshjelp sommeren 2007 og kort etter fikk jeg være med å starte avdelingen for seniorprodukter med fokus på presentasjoner og Event. I dag jobber jeg som Key Account Manager.

Sindre

Jeg startet som ekstrahjelp på lageret i 2007 og ble raskt utfordret til å ta andre spennende oppgaver. I dag er jeg prosjekt-leder og jobber med innkjøp og produkttesting.

Maren

Jeg begynte i Enklere Liv som Butikksjef på Jessheim og etter ett år ble jeg lager- og logistikkansvarlig for hele kjeden. I dag jobber jeg som Driftsansvarlig og Salgssjef for alle våre butikker i Norge og Sverige.

Ledige stillinger

Min ønskeliste

Det finnes ingen produkter i ønskelisten.