home Meny close
Meny

HJELPEMIDLER

Trenger du hjelp til helt vanlige oppgaver i hverdagen? Har du utfordringer med å lage mat, spise, drikke, dusje eller utføre andre aktiviteter? Vi har produktene og hjelpemidlene du vil ha om du ønsker å være selvstendig og uavhengig - eller rett og slett vil ha lure løsninger og hjelpemidler i hverdagen.

Vi i Enklere Liv er stolte av å ha et stort utvalg av hjelpemidler til mennesker i alle faser av livet. Uansett om du bare vil at hverdagen skal bli enklere og mer behagelig, eller om du har behov for våre hjelpemidler for å kunne fungere optimalt hver dag, så har vi garantert hjelpemidler du vil få bruk for I vårt sortiment.

Våre hjelpemidler varierer fra enkle og brukervennlige telefoner for eldre, til ergonomiske kjøkkenredskaper og hjelpemidler som gjør det lettere for deg å dusje eller bade. Alle disse hjelpemidlene og mye mer finner du enkelt her på våre nettsider, eller så kan du ta en tur til en av våre mange butikker rundt omkring i landet. Der vil en av våre hyggelige butikkmedarbeidere hjelpe deg til å slutte riktig valg av hjelpemidler.

Les mer... Skjul
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Viser 1 til 40 av totalt 92 produkter
per side
Asc
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Viser 1 til 40 av totalt 92 produkter
per side
Asc

Min ønskeliste

Det finnes ingen produkter i ønskelisten.