home Meny close
Meny

Mine julegavefavoritter

 

Jeg syns det er en stor glede å gi, men det er ikke alltid like lett å finne ut hva man skal kjøpe til de man er glad i. Her har jeg samlet mine beste gavetips til jul, til både mor, bestemor, far, mannen, søstre og døtre. Håper du finner inspirasjon i tipsene! – Vendela

 

Gavetips til Mor

Hva skal man gi til hun som sier hun blir glad for alt? Til mor syns jeg alltid det er hyggelig å gi gode hudpleieprodukter. Eller en deilig massasje til hjemmebruk, det er noe hun burde unne seg! Min favoritt er skulder- og nakkemassereren, men jeg syns sofaputen er ekstra fin, den kan jo alltid ligge i sofaen, så enkelt tilgjengelig!

Gavetips til søster eller venninne

Til søster eller venninner vil jeg gi koselige, varme gaver som fotvarmer med massasje, eller den geniale favoritten Turbie Twist til å tørke håret! Hudpleie er jo alltid hyggelig å gi, spesielt gode kremer som er enkle å bruke!

Gavetips til bestemor eller svigermor

Jeg syns alltid det er litt vanskelig å finne gaver til bestemor, hun sier alltid at hun har det hun trenger! Jeg mener derimot at litt enkel hverdagskomfort er en glede å gi. Det er ikke så ofte hun unner seg det selv, og det kan være alt fra gode  massasjeprodukter eller varmeteppe og varmepute, det er ekstra deilig til juletiden.

Gavetips til mannen, far eller sønnen

Gutter liker teknikk, det er ikke til å komme utenom. Jeg syns Enklere Liv har mange morsomme gaver til mannen! Hva med en stilig DAB radio, lue med lys eller en kul espressomaskin? Det er hvertfall ingen tvil om at harde pakker er en favoritt.

Min ønskeliste

Det finnes ingen produkter i ønskelisten.