home Meny close
Meny
Julegavetips

For å gjøre julehandelen for deg og dine enklere har vi hos Enklere Liv satt sammen våre beste julegavetips! Her finner du julegaver til hele familien i alle prisklasser.

Blant våre beste julegavtips finner du populære merker som GaitLine, skoene som kan gi deg bedre helse. De populære skoene har solg over 40.000 par, og du finner de også som deilige vintersko i vannavvisende skinn. Her finner du våre produkter fra GaitLine.

Massasje

Massasje er en sikker vinner som julegave, og våre bestselgere er til rygg og nakke. Vi har både trådløse varianter, håndholdte massasjeapparater og ikke minst den lekre sofaputen med innebygget massasje. Her ser du vårt utvalg.

Smarte julegaver

Til den som har alt? Våre julegavetips innebærer også mange smarte produkter, innen både kjøkkenrengjøring og teknikk. Våre favoritter til et enklere kjøkken finner du her.

Myke julegaver fra Tufte

Visste du at vi selger klær hos Enklere Liv? Produktene fra Tufte er varme og deilige, samtidig som de er temperaturregulerende og ikke minst kløfrie! Pyjamas, undertøy, superundertøy og varme gensere til hele familien finner du her.

Vendelas Julegavefavoritter

Her finner du Vendelas gavetips til hele familien.

Gavetips til Mor

Vi har et flott utvalg av gode gaver til Mor. Disse gavene vil passe til enhver anledning og garantert gjøre mor fornøyd.

Gavetips til far

Til far har vi alt fra øltappetårn, flotte klær fra Tufte, gode sko fra GaitLine til massasjeapparater og gadgets. Vi har noe for enhver far, både myke og harde pakker.

Gavetips til henne

Her har vi et flott utvalg av gaver i alle prisklasser som kan passe til vennine, søster eller svigermor. Ta en titt, og ikke nøl med å kontakte vår kundeservice eller en av våre butikker hvis du ikke finner akkurat det du er ute etter her.

Gavetips til barna

Vi har masse morsomme og nyttige gaver til barna, hva med utrolig behagelige klær fra Tufte? Ta en titt på noe av vårt utvalg her.

Gavetips til han

Skal du lage pakkekalender? Vi har samlet et lite utvalg gavetips til under 100,- som fint kan brukes i julekalenderen.

Min ønskeliste

Det finnes ingen produkter i ønskelisten.