home Meny close
Meny

Nyhet fra GaitLine: Kanskje verdens beste vintersko!

Skoene er slitesterke og vannavvisende, har en grov yttersåle for bedre grep på vinterføret, og et deilig fôr som holder deg varm.

GaitLine Silver Mid Trek Water Resistant Vintersko

De nye, flotte vinterskoene fra GaitLine er laget i et høykvalitets- og svært slitesterkt skinnmateriale. Dette gjør at skoene tåler mye vinterføre, samtidig som de er enkle å vedlikeholde og gjøre rene. Yttersålen er laget av gummi og kommer nå i en grovere versjon enn andre GaitLine modeller for et bedre grep på vinterføret.

Skoene finner du hos Enklere Liv, i størrelsene 36-47 til både dame og herre.

GaitLine™ – Skoen som kan forandre livet ditt 

De fleste av oss vet svært lite om hvordan muskler og skjelett bør samspille for at vi skal kunne leve et godt og aktivt liv. 70 % av den norske befolkningen går feil, noe som kan gi smerter og skader i muskel og skjelett. GaitLine™ er skoen som hjelper deg å gå riktigere, slik at du kan få bevegelsesgleden tilbake.

Foten er fundamentet for hele kroppen. Forskning viser at dersom foten beveges feil får dette konsekvenser for belastningen gjennom legg, lår, bekken og ryggsøyle, helt opp til hodet. 70 % av alle belastningsskader i føtter, knær, hofte rygg og til og med nakke har en sammenheng med feilaktig bevegelsesmønster i føttene. Det er dette GaitLine™ ønsker å hjelpe deg med. GaitLine™ korrigerer hælbeinets grunnposisjon, slik at du unngår feilbelastning og en negativ kjedereaksjon gjennom kroppen, og i stedet oppnår symmetri. I tillegg har GaitLine™ et ekstra element i sålen som løfter mellomfotsknoklene og avlaster og støtter fotbuen.

GaitLine™-skoene fremmer en optimal bevegelse av foten som bidrar til betydelig bedre balanse og symmetri. Solide studier viser at at GaitLine™ skoene korrigerer for feilaktig bevegelsesmønstre og hjelper deg å gå riktigere.

Du kan lese mere om GaitLine og se flere produkter her.

Min ønskeliste

Det finnes ingen produkter i ønskelisten.