home Meny close
Meny

Gå slik du aldri har gått før

GaitLine er konstruert slik at alle fotens 26 knokler og 33 ledd beveger seg riktig. Dette både lindrer og forebygger belastningsskader. Ambisjonen til GaitLine er å utvikle verdens beste sko for det stående og gående mennesket. Prøv selv!

Du merker umiddelbart at føttene dine føles litt annerledes med en gang du tar på et par sko fra GaitLine. De beveger seg nemlig riktig. En norsk skoprodusent står bak skoene, som benytter patentert Sensory GaitLine Technology i alle produktene. SGL-sålen optimaliserer vektdistribusjon og balanse i foten når du står og går.

Forskning viser at hvis foten beveges feil, får det følger i resten av kroppen, helt opp til hodet. Flere studier antyder at så mye som 70% av muskel- og leddplager i knær, hofter og rygg kan ha sin opprinnelse i feilstillinger og feil bevegelser i foten.

Har du vondt under foten, i knær, hofter, bekken, rygg, korsrygg eller sliter du med muskel- og skjelettlidelser? Da er det stor sannsynlighet for at disse skoene kan hjelpe deg. Skoen både forebygger og reduserer feilbelastninger og smerter forbundet med dette.

GaitLine er konstruert slik at kroppsvekten ledes langs solide knokler og strukturer i foten, og bidrar til god samhandling i hele muskel-skjelettsystemet. GaitLine er ikke balansesko som føles ustabile eller som du må øve deg på å bruke – du bare tar dem på og begynner å gå!

Det er mange av oss som faktisk går «feil» på føttene, og opplever plager i muskel- og skjelettsystemet som følge av feilbelastninger. Forskning anslår at så mange som 70-80 prosent av oss til-hører denne gruppen. Naturlig nok vil voksne som har feilbelastet kroppen i mange år kunne oppleve smerter og plager, men faktum er at det også gjelder mange barn og unge.
Med GaitLine på føttene beveger kroppen seg slik den er skapt for. Med den unike såleteknologien balanseres kroppstyngden riktig gjennom foten.

Min ønskeliste

Det finnes ingen produkter i ønskelisten.