• Fornøydhetsgaranti
 • Kjøp på nett, bytt i butikk
Meny

Ring oss:04646

Vendbar ryggbørste

Denne børsten har to gode grep slik at du kommer til overalt på ryggen og under føttene. På den ene siden sitter et stort antall børster som vasker deg godt og på den andre siden sitter små baller som masserer huden slik at blodsirkulasjonen forbedres. Denne børsten vil garantert gjøre din dusjopplevelse bedre.

  179,-

På lager. Sendes innen 24 timer.

Produktinfo
Omtaler
Kjøpshjelp

Produktinfo

Denne børsten har to gode grep slik at du kommer til overalt på ryggen og under føttene. På den ene siden sitter et stort antall børster som vasker deg godt og på den andre siden sitter små baller som masserer huden slik at blodsirkulasjonen forbedres. Denne børsten vil garantert gjøre din dusjopplevelse bedre.

Varenummer: 20-113

Omtaler

Skriv din egen omtale

Hvordan vurderer du dette produktet? *

 • Rangering:

Kjøpshjelp

Kjøpshjelp

Lurer du på noe om dette produktet? Ring oss på 04646

Vanlig stilte spørsmål

Hva omfatter 100 dagers fornøydhetsgaranti?

 • Bruk produktet opptil 100 dager
 • Kan byttes mot annet produkt eller tilgodelapp dersom du ikke er fornøyd
 • Kvittering må fremvises.

Hva omfatter 100 dagers åpent kjøp?

 • Ubrukt produkt i forpakning
 • Pengene tilbake eller tilgodelapp
 • Kvittering må fremvises

Hva gjelder for reklamasjon og garanti?

Ta kontakt med oss dersom du ønsker å returnere en vare på grunn av reklamasjon, vi står for eventuell returfrakt. Ved en eventuell tvist har vi som policy å følge beslutningene til Forbrukerrådet.

Hvordan sender jeg varer i retur?

Ønsker du å reklamere eller benytte deg av vår 100 dagers fornøydhetsgaranti kan du sende varene dine i retur til nedenstående returadresse. Legg ved faktura samt beskrivelse av hva du er misfornøyd med. Opplys i tillegg om du ønsker å bytte til annen vare.

Returadresse:
Enklere Liv AS
c/o Bring Warehousing
Gneisveien 18
2020 Skedsmokorset

Hva er Klarna-faktura og hvorfor må jeg oppgi fødsels- og personnummer?

Klarna

Klarna er vår faktureringspartner og sammen med Klarna ønsker vi å gjøre faktura- og netthandel til en trygg og sikker opplevelse. Ditt fødsels- og personnummer benyttes av Klarna som kundeidentifikasjon, og for å kunne gjennomføre kredittsjekk. På denne måten vet Klarna hvem kunden er og sikrer at ingen kan handle i andres navn. Ønsker du ikke å oppgi ditt personnummer kan du velge å betale med kort. Vilkår for alle Klarna kjøp finner du her: www.klarna.no

Innsamling og bruk av personopplysninger

Vi sparer ikke fødsels- og personnummeret ditt hos Enklere Liv. De øvrige personopplysninger som du oppgir til oss innhenter vi for å gjennomføre våre avtaleforpliktelser overfor deg i overensstemmelse med lovpålagte krav.

Dine personopplysninger vil bare bli brukt til andre formål, eller bli utlevert til andre når du samtykker til dette eller når det er nødvendig for at vi skal kunne gjennomføre våre forpliktelser overfor deg.

Dine personopplysninger kan også bli utlevert til andre i lovbestemte tilfeller og når det er nødvendig for å beskytte og forsvare Enklere Liv som selskap, dets rettigheter, ansatte, kunder eller publikum generelt. I slike tilfeller vil utenforstående bare få tilgang til akkurat den informasjonen som de har behov for.

Enklere Liv samler inn enkelte opplysninger om maskinvaren og programvaren din. Denne informasjonen brukes til å drive tjenesten, opprettholde kvaliteten på tjenesten og gi generell statistikk for bruken av Enklereliv.no.

Enklere Liv samler også inn informasjon om hvilke sider kundene besøker på Enklereliv.no. Disse dataene om sidebesøk identifiseres bare ved et unikt ID-nummer, og kobles ikke til personlige opplysninger med mindre samtykke foreligger.

Salg til mindreårige

Hvis du er under 18 år, må du ha tillatelse fra verge for å bestille fra oss på nett.
Hvordan håndteres levering?
Våre varer sendes ut med Bring. De utleveres på postkontoret eller nærmeste postbutikk. Du kan også benytte hjem-på-døren. Dette er en tjeneste fra Bring og kan benyttes av ca. 50% av landets husstander (avhengig av ditt postnummer). Bring leverer varene på døren til deg mellom kl. 17-21 på hverdager. Ønsker du å få varene levert hjem på døren koster dette 50 kr ekstra. Velger du å betale for varene i oppkrav, koster dette 40 kr som er postens vanlige sats.
Hva koster frakt?
Vi har fire fraktsatser:

 • 39 kr - For de letteste pakkene
 • 79 kr - For lette pakker opp til 1,2 kg
 • 99 kr - For pakker opp til 10 kg
 • 149 kr - For pakker over 10 kg

Dersom du velger å betale med postoppkrav tilkommer 40 kroner i postoppkravsgebyr

Hvordan finne produkter på nettsiden?
Hvis du vet hva produktet heter, kan du skrive det inn i søkeboksen og trykke på knappen "søk". Alternativt kan du finne frem til produktet ved å klikke på en av kategoriene (Helse, Bolig, Fritid, Gavetips etc) i hovedmenyen øverst på siden. Deretter klikker du på den underkategorien hvor du tror produktet ligger. Om du kan artikkelnummeret som finnes i katalogen vår kan du også søke på dette nummeret.
Hvem kontakter jeg for en ny produkt- idé?
Ofte hender det at vi finner en utfordring i hverdagen der det ikke finnes tilfredsstillende løsninger. Da utvikler vi dem selv sammen med ledende innovatører fra hele verden. Har du et forslag til et nytt produkt du mener vi bør ta inn, eller sitter du med en genial idé som kan gjøre hverdagen enklere? Da vil vi gjerne høre fra deg på post@enklereliv.no. Du kan også ringe oss på tlf.: 0 46 46 for å komme med forslag.
Hvor kan jeg benytte gavekort?
Gavekort som kjøpes i butikk gjelder ikke i nettbutikken. Kontakt nærmeste butikk for å innløse gavekortet ditt.