• Fornøydhetsgaranti
  • Kjøp på nett, bytt i butikk
Meny

Ring oss: 0 46 46

Boksåpner

kr 69,-
kr 69,-

På lager. Sendes innen 24 timer.

Detaljer
Produktomtaler
Kjøpshjelp

Detaljer

Boksåpner i dansk design, laget av hardplast. Boksåpneren brukes til å åpne vanskelige ringbokser, som for eksempel makrell i tomat-, mais- og brusbokser. Du bare setter den spisse enden av åpneren inn i ringen, vipper den opp, og lokket åpner seg. Det fine med denne boksåpneren er at du får brukt hele armen som kraft når du presser boksåpneren ned. Boksåpneren har hull i skaftet, slik at den kan henges opp lett tilgjengelig. Hvem passer denne boksåpneren for? Boksåpneren passer for alle som opplever at hermetiske bokser med ring er vanskelige å få opp. Har du vonde fingre, eller syns at ringene er små og knotete, er dette løsningen som enkelt hjelper deg til å åpne boksene uten strev.

Fakta
Lengde: 15,5 cm lang
Vekt: 30 gram
Kommer i flere farger

Varenummer: 21-025

Produktomtaler

- Omtalt av Gjest
Rangering
Som revmatiker møter jeg stadig utfordringer ved åpning av emballasje. Denne bokseåpneren har derfor blitt en favoritt som jeg bruker jevnt og trutt, og er veldig fornøyd med!

Jeg ser at flere produkt anmeldere her nevner problemer med ring som løsner når man bruker bokseåpneren.
Jeg opplevde også dette ett par ganger før jeg fikk " teken" på det.
Har funnet ut at hvis jeg holder bokseåpneren løst og ikke styrer den, vil dette fungere bra. Jeg setter altså bokseåpneren inn i ringen og lar den ligge løst opp på boksen og bruker håndflaten til å presse den lett nedover mot boksen. Da vil bokseåpneren bevege seg sånn som den skal uten at jeg "feil styrer" den ;0)
(Sendt inn 18.06.10)
- Omtalt av Gjest
Rangering
Ved bruk av åpneren løsnet ringen fra bokslokket, ringen ble slynget som et farlig prosjektil - hadde det truffet f.eks et øye, kunne det blitt alvorlig. Ringen burde kunne låses i kroken - alternativt må brukeren tilrådes å bruke vernebriller! (Sendt inn 27.06.09)
- Omtalt av Gjest
Rangering
Har prøvd åpnere på makrell i tomat-boks.
Begge gangene rev åpneren av ringen, uten at lokket løsnet.
Mulig patenten med boksen er for dårlig.
(Sendt inn 17.03.09)
- Omtalt av Gjest
Rangering
Mindre søl utover, lokket åpnes uten vanskeligheter, og ikke skjærer jeg meg i fingrene. Meget effektiv. (Sendt inn 10.02.09)

Skriv din egen omtale

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  • Rangering:

Kjøpshjelp

Kjøpshjelp

Tilbake til produktbeskrivelsen
Lurer du på noe om dette produktet? Ring oss på 04646

Vanlig stilte spørsmål

Hva omfatter 100 dagers fornøydhetsgaranti?
Skulle du mot formodning ikke være fornøyd med det du har kjøpt tilbyr vi 100 dagers full returrett på våre produkter. Du kan da velge om du vil ha pengene tilbake eller om du vil bytte til andre varer. Hvis du returnerer varen må du legge ved en kort beskrivelse av hva du er misfornøyd med slik at vi kan gi deg bedre service. Husk at produktet må være ubrukt for at det skal kunne byttes og i original emballasje. Du er ansvarlig for returkostnadene, men vi betaler portoen for eventuell utsendelse av ny vare.
Hva gjelder for reklamasjon og garanti?

Vi garanterer at de varene du får er feilfrie ved levering. Skulle du få en skadet vare, vennligst kontakt oss og beskriv detaljert hva feilen går ut på. Du har 2 års garanti og 3 års reklamasjonsrett på samtlige produkter. Kontakt oss dersom du må benytte deg av garantien! Vi betaler returfrakten ved en evt. retur av vare pga. reklamasjon. Ved evt. tvist har vi som policy å følge beslutningene til Forbrukerrådet.


Du har rett til å åpne forpakningen kostnadsfritt for å kontrollere at varen fungerer.

Hvordan sender jeg varer retur?

Ønsker du å reklamere eller benytte deg av vår 100 dagers fornøydhetsgaranti kan du sende varene dine retur til nedenstående returadresse. Legg ved faktura samt beskrivelse av hva du er misfornøyd med. Opplys i tillegg hvis du ønsker å ombytte til annen vare.

Returadresse:
Enklere Liv
Bleikerveien 17
1386 Asker

Hva er Klarna-faktura og hvorfor må jeg oppgi fødsels- og personnummer?

Klarna

Klarna er vår faktureringspartner og sammen med Klarna ønsker vi å gjøre faktura- og netthandel til en trygg og sikker opplevelse. Ditt fødsels- og personnummer benyttes av Klarna som kundeidentifikasjon, og for å kunne gjennomføre kredittsjekk. På denne måten vet Klarna hvem kunden er og sikrer at ingen kan handle i andres navn. Ønsker du ikke å oppgi ditt personnummer kan du velge å betale med kort. Vilkår for alle Klarna kjøp finner du her: www.klarna.no

Kjøpstrygghet og personvern

Det er trygt å handle hos Enklere Liv. Alle opplysninger behandles konfidensielt. Handler du med kort utføres betalingstransaksjoner av NETS som er Skandinavias største leverandør av betalingsløsninger. Ditt kortnummer vil derfor kun sees av NETS, og vi får melding når transaksjonen har gått i orden.

Innsamling og bruk av personopplysninger

Vi sparer ikke fødsels- og personnummeret ditt hos Enklere Liv. De øvrige personopplysninger som du oppgir til oss innhenter vi for å gjennomføre våre avtaleforpliktelser overfor deg i overensstemmelse med lovpålagte krav.

Dine personopplysninger vil bare bli brukt til andre formål, eller bli utlevert til andre når du samtykker til dette eller når det er nødvendig for at vi skal kunne gjennomføre våre forpliktelser overfor deg.

Dine personopplysninger kan også bli utlevert til andre i lovbestemte tilfeller og når det er nødvendig for å beskytte og forsvare Enklere Liv som selskap, dets rettigheter, ansatte, kunder eller publikum generelt. I slike tilfeller vil utenforstående bare få tilgang til akkurat den informasjonen som de har behov for.

Enklere Liv samler inn enkelte opplysninger om maskinvaren og programvaren din. Denne informasjonen brukes til å drive tjenesten, opprettholde kvaliteten på tjenesten og gi generell statistikk for bruken av Enklereliv.no.

Enklere Liv samler også inn informasjon om hvilke sider kundene besøker på Enklereliv.no. Disse dataene om sidebesøk identifiseres bare ved et unikt ID-nummer, og kobles ikke til personlige opplysninger med mindre samtykke foreligger.

Salg til mindreårige

Hvis du er under 18 år, må du ha tillatelse fra verge for å bestille fra oss på nett.
Hvordan håndteres levering?
Våre varer sendes ut med Bring. De utleveres på postkontoret eller nærmeste postbutikk. Du kan også benytte hjem-på-døren. Dette er en tjeneste fra Bring og kan benyttes av ca. 50% av landets husstander (avhengig av ditt postnummer). Bring leverer varene på døren til deg mellom kl. 17-21 på hverdager. Ønsker du å få varene levert hjem på døren koster dette 50 kr ekstra. Velger du å betale for varene i oppkrav, koster dette 40 kr som er postens vanlige sats.
Hva koster frakt?
Vi har seks fraktsatser:
  • 35 kr - For de letteste pakkene
  • 70 kr - For lette pakker som kan sendes som brev
  • 98 kr - For pakker som må sendes til postkontoret
  • 149 kr - For pakker med en fraktvekt på over 10 kg
  • 249 kr - For pakker over 20 kg
Hvordan finne produkter på nettsiden?
Hvis du vet hva produktet heter, kan du skrive det inn i søkeboksen og trykke på knappen "søk". Alternativt kan du finne frem til produktet ved å klikke på en av kategoriene (Helse, Bolig, Fritid, Gavetips etc) i hovedmenyen øverst på siden. Deretter klikker du på den underkategorien hvor du tror produktet ligger. Om du kan artikkelnummeret som finnes i katalogen vår kan du også søke på dette nummeret.
Hvem kontakter jeg for en ny produkt- idé?
Ofte hender det at vi finner en utfordring i hverdagen der det ikke finnes tilfredsstillende løsninger. Da utvikler vi dem selv sammen med ledende innovatører fra hele verden. Har du et forslag til et nytt produkt du mener vi bør ta inn, eller sitter du med en genial idésom kan gjøre hverdagen enklere? Da vil vi gjerne høre fra deg på ide@enklereliv.no. Du kan også ringe oss på tlf.: 0 46 46 for å komme med forslag.
Hvordan kommer jeg i kontakt med butikk?
Enklere Liv har 61 butikker i Norge og Sverige. Du finner telefonnumrene til alle våre butikker ved å klikke på lenken Våre butikker som ligger nederst på nettsiden.Ta gjerne kontakt til butikk om det gjelder lagerstatus for den konkrete butikken.Gjelder det bestilling eller produktspørsmål kan du ta kontakt til vår kundeomsorg på tlf.: 0 46 46.
Hvor kan jeg benytte gavekort?
Gavekort som kjøpes i butikk gjelder ikke i nettbutikken. Kontakt nærmeste butikk for å innløse gavekortet ditt.