• Gratis frakt på alle ordrer over 599,-
  • 30 dagers åpent kjøp på ubrukte varer
Meny

Ring oss: 0 46 46

Boksåpner

Få enkelt opp hermetikkbokser

  79,-

På lager. Sendes innen 24 timer.

Produktinfo
Omtaler

Produktinfo

Boksåpner i dansk design, laget av hardplast. Boksåpneren brukes til å åpne vanskelige ringbokser, som for eksempel makrell i tomat-, mais- og brusbokser. Du bare setter den spisse enden av åpneren inn i ringen, vipper den opp, og lokket åpner seg. Det fine med denne boksåpneren er at du får brukt hele armen som kraft når du presser boksåpneren ned. Boksåpneren har hull i skaftet, slik at den kan henges opp lett tilgjengelig. Hvem passer denne boksåpneren for? Boksåpneren passer for alle som opplever at hermetiske bokser med ring er vanskelige å få opp. Har du vonde fingre, eller syns at ringene er små og knotete, er dette løsningen som enkelt hjelper deg til å åpne boksene uten strev.

Fakta
Lengde: 15,5 cm lang
Vekt: 30 gram
Kommer i flere farger

Varenummer: 21-025

Omtaler

- Omtalt av Gjest
Rangering
Som revmatiker møter jeg stadig utfordringer ved åpning av emballasje. Denne bokseåpneren har derfor blitt en favoritt som jeg bruker jevnt og trutt, og er veldig fornøyd med!

Jeg ser at flere produkt anmeldere her nevner problemer med ring som løsner når man bruker bokseåpneren.
Jeg opplevde også dette ett par ganger før jeg fikk " teken" på det.
Har funnet ut at hvis jeg holder bokseåpneren løst og ikke styrer den, vil dette fungere bra. Jeg setter altså bokseåpneren inn i ringen og lar den ligge løst opp på boksen og bruker håndflaten til å presse den lett nedover mot boksen. Da vil bokseåpneren bevege seg sånn som den skal uten at jeg "feil styrer" den ;0)
(Sendt inn 18.06.2010)
- Omtalt av Gjest
Rangering
Ved bruk av åpneren løsnet ringen fra bokslokket, ringen ble slynget som et farlig prosjektil - hadde det truffet f.eks et øye, kunne det blitt alvorlig. Ringen burde kunne låses i kroken - alternativt må brukeren tilrådes å bruke vernebriller! (Sendt inn 27.06.2009)
- Omtalt av Gjest
Rangering
Har prøvd åpnere på makrell i tomat-boks.
Begge gangene rev åpneren av ringen, uten at lokket løsnet.
Mulig patenten med boksen er for dårlig.
(Sendt inn 17.03.2009)
- Omtalt av Gjest
Rangering
Mindre søl utover, lokket åpnes uten vanskeligheter, og ikke skjærer jeg meg i fingrene. Meget effektiv. (Sendt inn 10.02.2009)

Skriv din egen omtale

Hvordan vurderer du dette produktet? *

  • Rangering: